Spaghete milaneze

de jolygina in Spaghete, 25 Feb 2011 | 9817 vizualizari

 

ca sa nu se lipeasca pastele inainte punem in apa sare si o lingura de ulei de masline

 

INGREDIENTE

  • 200g ciuperci
  • 200g carnati
  • 500g sos de rosii
  • o lingura de unt sau margarina
  • sare,piper dupa gust
  • 500g spaghete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete milaneze:

Punem la fert intr-o oala apa la fiert cu uleiul de masline si o lingurita de sare ,cand a inceput sa clocoteasca punem pastele si le lasam sa fiarba cam 30 min sau cat scrie pe ambalajul lor

se scot pastele se clatesc cu apa rece

ne apucam sa pregatim carnatii taiati rondele ,ciupercutele si le calim putin intr-o lingura de unt sau margarina

cand  s-au calit adaugam sucul de rosii

condimentam cu sare si piper dupa gust si cand totul este gata turnam compozitia peste spaghete

pofta buna!!!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spaghete milaneze 87452
retete culinare - Spaghete milaneze 87453
retete culinare - Spaghete milaneze 87454
retete culinare - Spaghete milaneze 87455
retete culinare - Spaghete milaneze 87456
retete culinare - Spaghete milaneze 87457
retete culinare - Spaghete milaneze 87458

COMENTARII (14)

jolygina 1

09.03.2011, 13:36

mai facem mamaie elena ,de ramas nu au mai ramas a cam papat alex tot ,a devenit un mancacios in ultima vreme

adry88 1

05.05.2011, 19:08

mada2704 1

08.09.2011, 11:44

jolygina am incercat reteta ta ieri si au iesit niste spaghete intr-adevar delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55