Spaghete milaneze

de cute_alynutzza in Spaghete, 18 Noi 2013 | 29690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g spaghete
  • 500 g mezel (eu am folosit kaiser, jombon, muschi file)
  • 200 g cascaval
  • 280 g ciuperci feliate
  • 6 linguri bulion
  • oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete milaneze:

Punem la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.

Mezelurile le taiem julien si cascavalul il dam prin razatoare.


Punem 3-4 picaturi de ulei intr-o tigaie si calim putin ciupercile. Doar pana se inmoaie dupa care adaugam si mezelurile.   Lasam pe foc aproximativ 8-10 minute. Cele 6 linguri de bulion (rase) le dizolvam in aproximativ 400 ml de apa, sucul rezultat il turnam peste mezeluri (in loc de bulion + apa puteti folosi suc de rosii daca aveti). Lasam sa fiarba pana sosul scade si se ingroasa un pic (aproximativ 10 min).
Turnam sos peste spaghete si presaram cu cascaval.

 

RETETA IN IMAGINI

Spaghete milaneze-0
Spaghete milaneze-1
Spaghete milaneze-2
Spaghete milaneze-3
Spaghete milaneze-4
Spaghete milaneze-5

COMENTARII (5)

Andreea Caroline 1

18.11.2013, 22:17

Eu as manca paste zilnic...

MotanLaOale 1

18.11.2013, 22:51

cute_alynutzza 1

19.11.2013, 20:23

Asa este adasev12, nu trecusem mezelurile! Scuze! Graba strica treaba

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41