Spaghete picante cu legume si branza de capra

de Satisfyyourcravings in Spaghete, 2 Iul 2016 | 612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame spaghete integrale
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dovelcel
  • 1 vanata
  • 1 ardei rosu
  • 8 grame cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura sos picant
  • 250 grame branza de capra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete picante cu legume si branza de capra:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se feliaza usturoiul. Se taie dovlecelul si vanata longitudinal in jumatati, apoi in felii. 

Se feliaza ardeiul julienne.

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se soteaza usturoiul 1 minut. Se adauga legumele si se soteaza 7 minute. 

Se adauga sosul picant si cimbrul si se amesteca, apoi se adauga pastele. 

Se impart in portii si se presara cu branza de capra.

 

COMENTARII (7)

Panacris 1

03.07.2016, 10:29

Delicioaseee!

Xandrinne 1

03.07.2016, 12:17

Gherca Daniela 1

03.07.2016, 19:57

delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: