Spaghetti aglio,olio e peperoncino(spaghete cu usturoi,ulei si ardei iute)

de corina241 in Spaghete, 13 Oct 2012 | 2104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g spaghete
  • 3-4 linguri ulei de masline extra virgin
  • 2 catei de usturoi
  • 1-2 ardei iuti,mici,uscati,pisati
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti aglio,olio e peperoncino(spaghete cu usturoi,ulei si ardei iute):

Punem cativa litri de apa  si sare intr-o oala mare ,cam 1 lingurita pentru fiecare litru.Gustam apa si trebuie s afie un pic sarata.Cand apa clacoteste punem spaghetele intregi si lasam sa fiarba 8-10 minute.Se scurg pastele bine dupa ce au trecut printr-un jet de apa rece.

Intre timp se taie cateii de usturoi,uleiul se pune intr-o tigaie si cand s-a incalzit adaugam ardeiul maruntit si usturoiul.Se sareaza si se prajesc la foc foarte mic.Usturoiul se poate auri,chiar rumeni usor,dar nu trebuie sa se arda caci trica tot gustul.Turnam si spaghetele in tigaie sotandu-le usor.Apoi se rastoarna tutul intr-un bol si se servesc calde!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spaghetti aglio,olio e peperoncino(spaghete cu usturoi,ulei si ardei iute) 182102
retete culinare - Spaghetti aglio,olio e peperoncino(spaghete cu usturoi,ulei si ardei iute) 182103
retete culinare - Spaghetti aglio,olio e peperoncino(spaghete cu usturoi,ulei si ardei iute) 182105
retete culinare - Spaghetti aglio,olio e peperoncino(spaghete cu usturoi,ulei si ardei iute) 182106

COMENTARII (13)

olivee 1

13.10.2012, 21:41

bun bun

MotanLaOale 1

13.10.2012, 23:09

adry88 1

15.10.2012, 09:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21