Spaghetti Bolognese

de nico15 in Spaghete, 2 Iul 2012 | 6505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata porc
  • 200 g de spaghetti Barilla
  • 150 g de morcovi
  • 150 g de telina
  • 150 g de ceapa
  • 100 ml de pasta de tomate
  • 150 ml suc de tomate
  • oregano / Busuioc
  • 15 g de usturoi
  • piper alb
  • Ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognese:

Taiem  legumele brunoise, dupa aceea punem o tigaie pe foc si sotam legumele in ulei, dupa care vom adauga si usturoiul taiat foarte fin.

Dupa ce avem legumele gata sotate  peste acestea vom adauga carnea si o vom sfarama  sa nu ramana aglomerari(cocoloase) lasam sa se patrunda bine, saram si piperam, adaugam  pasta si sucul de tomate, oregano si lasam sa mai fiarba, saram si piperam.

Punem apa cu sare la fiert, adaugam si putin ulei sa nu se prinda intre ele pastele, iar cand apa fierbe se adauga pastele, se lasa la fiert in conformitate cu indicatiile de pe pachet. Dupa care se scot se scurg si se clatesc.

Punem intr-un vas spaghetele si adaugam sosul peste ele, radem parmezan, gustam daca mai trebuie sa adaugam ceva o facem dupa care se vor servi. Decoram cu o frunza de Busuioc / Marar.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu carne tocata in sos de rosii