Spaghetti Bolognese

de xana in Spaghete, 23 Noi 2013 | 8062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spaghetti (sau orice paste doriti)
  • cca 300 gr carnati de curcan proaspeti
  • 200 ml pasta de rosii
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • oregano
  • cca 30 ml vin alb sec
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognese:

Ceapa si usturoiul se taie cat se poate de marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei de masline, pana se inmoaie dar fara a se rumeni. Se scoate carnea din carnati, se rupe bucatele si se pune peste ceapa. Se lasa la calit pana carnea se schimba la culoare si scade toata zeama, amestecand sa se desfaca bine bucatile de carne.

Adaugam pasta de rosii, vinul, oregano, sare si piper, dupa 5 minute adaugam si putina apa fierbinte si se lasa la fiert cca 20 de minute, amestecand sa nu se prinda si adaugand apa daca mai este nevoie.

Intre timp punem pe foc o oala cu apa si sare. Cand incepe sa fiarba adaugam pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.

Servim pastele cu sosul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Bolognese