Spaghetti Bolognese a la Ana

de Anamaria Cook in Spaghete, 3 Iun 2012 | 7475 vizualizari

 

Am modificat putin reteta de spagetti bolognese pentru a obtine un rezultat final exact pe gustul meu, aceats reteta este extrem de usor de preparat si incredibil de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • spaghete integrale
  • 100 g carne de vita tocata
  • 6-7 ciuperci
  • o ceapa micuta
  • un morcov potrivit
  • 2 catei usturoi
  • un cub de legume
  • 5-6 felii carnat chorizo
  • o conserva rosii in bulion
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognese a la Ana:

Taiati carnatul chorizo felii apoi taiati feliile pe jumatate si prajiti in putin ulei cam 2-3 minute apoi adaugati ceapa tocata marunt, morcovul dat prin razuitoarea mare si ciupercile taiate in 4.

Cand legumele s-au calit adaugati carnea tocata si amestecat-o cu restul ingredientelor.

Dati rosiile printr-o sita sa eliminati semintele si sa obtineti o pasta fina, apoi adaugati-o peste carnea si legumele calite. Potriviti de sare si piper si adaugati cubul de legume.

Sfaramati cateii de usturoi cu latul unui cutit si adaugatii in sos. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic pentru inca 10 minute. Intre timp fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgeti apa cand sunt gata si amestecatile in tigaie cu sosul chiar innainte de a stingeti focul.

Eu am servit cu o salata cu rosii, salata, castraveti, cateva felii de masline o felie de branza feta sfaramata marunt si putina zeama de lamaie.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese a la Ana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Sim0na 1

05.06.2012, 08:21

Ce delicios arata...

susu 1

05.06.2012, 14:37

Arata si bine rau, yammy

babi5 1

28.08.2013, 20:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ficatei de pui