Spaghetti carbonara

de ionix in Spaghete, 5 Mar 2010 | 16418 vizualizari

COMENTARII (17)

Bucataras Medi 1

05.03.2010, 17:20

sunt prima......ha,ha,ha............pot manca pe saturate

ionix 1

05.03.2010, 18:17

iti dau cat vrei...

Rocsi 1

05.03.2010, 19:30

ionix 1

05.03.2010, 21:58

stiu ca nu-s pe placul tau dar lasa ca te fac eu sa mananci paste si orez

nelu71 1

17.03.2010, 20:26

sunt nou aici ... dragă ionix ... cum am citit si despre o salata grecesca ... si aceasta este o reteta consacrata ... nu se pune usturoi , ci peperoncino ... 1 ... care se scoate apoi ...
pt o reusita mai buna , pui doar 1 ou si un galbenuş .vasta pt 2 persoane . merge mai bine piptul de porc ... sa o luam de la capat ... in uleiul cald calesti peperoncinul si il scoti ,apoi 2 minute pieptul taiat bastonase , nu cuburi , caci folosesti spaghetti ... cnd sunt gata pastele le pui in tigaie si le arunci putin , cat sa prinda toate ulei . aste e ideea , nu tre sa le prajesti ... oul cu galbenusul , batute , pui parmigiano ras amestecand pana devine gros ca o smantana . apoi poti pune sau nu 2 linguri de smantana . peste pastele din tigaie pui amestecul si il arunci , amesteci , pana nu mai e asa lichid ... tre sa fii atenta la moment ... si in farfurii .. te asigur ca nu se compara cu reteta asta romaneasca cu smantana . e reteta originala din italia ... am facut-o acolo de multe ori ...

ionix 1

18.03.2010, 08:31

Nelu, multumesc mult pentru reteta... o sa mi-o notez si promit sa fac reteta ta, mai ales pt ca spui ca-i veritabila o sa si postez reteta de la tine in momentul in care o s-o fac... mersic

nelu71 1

18.03.2010, 19:42

draga ionix , daca patele sunt italiene , orice marca ( si cauta de astea ) , după cele scurgi in strecurătoarea aia mare ... pune-le direct in tigaie ! nu le mai spăla .
şi poţi gusta cu degetul uleiul din tigaie ca să vezi cat de picant e . când e aşa cum vrei tu , sau o idee mai tare , scoti peperoncinul din ulei .
in apă rece se pun pastele fierte pe jumatate in bucătăriile restaurantelor italiene , pentru a putea fi apoi gata fierte in 1 minut cand comandă clientul ... sau , aşa fierbinţi , se scurg se pun pe bancul de inox si se amestecă cu ulei pentru a nu se prinde una de alta si pe a fi tot asa gata pt client in 1-2 minute .
si la final , cand l arunci in tigaie urmareste pana vezi prima granulă de ou care s-a intărit .
si pentru ca esti o fată şi gospodină şi simpatică
( spre mirarea meamai există în românia aşa femei să ă cum găsesc eu una ) dacă iţi place cu gust de usturoi , am o reţetăpt tine de spaghetti cu usturoi , peperoncino pătrunjel şi brânză pt paste .

nelu71 1

18.03.2010, 22:07

nu merge f. bine tastatura ... dar intelegi tu

nelu71 1

18.03.2010, 22:10

aaa... ca fac acum ... crapă peperoncinul cand il pui in tigaie

Bucataras 1

18.03.2010, 22:28

Nelu, pune si reteta

Brindusa 1

23.03.2010, 20:37

hai mai nelule, ca si eu vreau sa aud/vad reteta pt paste . Sau o tii numai pentru ionix?

nelu71 1

06.04.2010, 10:31

hai sa o pun aici reteta asta .... o pun pt voi ... in tigaia cu ulei de masline pui 2-3 catei de usturai taiati in jumatate si un peperoncino crapat ... cand erumenit usturoiul , scoti si usturoiul si peperoncinul . pui spaghetele fierte si scurse bin , fara a fi clatite , in tigaia cu ulei aromatizat , le salti bine sa prinda toate ulei , pui o putin patrunjel tocat sau taiat marunt , salţi iar pastele ca sa se amestece patrunjelul bine , apoi se pune in farfurii . acolo pui parmigiano ras , amesteci si ... pofta buna .

nelu71 1

13.04.2010, 10:13

ce-ar fi sa fie o emisiune bucatar caut nevasta ? as avea mai multe sanse

nelu71 1

13.04.2010, 10:20

ma gandeam sa tin reteta numai pentru ea , dar meritati si voi . sunteti toate fete de treaba

ionix 1

14.04.2010, 21:28

Nelu, pe bucataras nu stiu cate participante la emisiune ai gasi pe aici majoritatea sunt maritate
sarut-mana mult pt reteta... te asteptam s-o gatesti si tu si s-o postezi spor la treaba in bucatarie

nana 1

03.05.2010, 23:15

mmmmm i-am facut si eu sotiorului meu si sunt delicioase.... si o sa fac si dupa reteta lui nelu71 .... daca tot e un asa bun bucataras ca suna tare bine reteta lui .... va doresc numai bine si sa mai postati retete de-astea delicioase

adasev12 1

24.03.2011, 00:20

f bune ionixule...si mie imi plac...si eu sun t in italia...si am reteta originala de carbonara...dar , chiar daca dl nelu sustine asta, nu are peperoncino....dar ma rog...fiecare cu reteta lui si cu obiceiul lui....pup si servesc o portie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă adaptata