Spaghetti cu branza topita

de meosiris in Spaghete, 17 Noi 2010 | 4635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga spaghetti,
  • 500g branza topita,
  • 400g sunca presata,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras,
  • sare, piper, delikat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu branza topita:

-Punem pastele la fiert in apa cu putina sare iar in timp ce se fierb, preparam sosul.

-Curatam si spalam ceapa, apoi o taiem marunt si o calim in 3 linguri de ulei. Adaugam branza topita si sunca presata. Amestecam bine pana toata branza se topeste. Spre sfarsit, adaugam ardeiul taiat fasii. Mai lasam pe foc 5 minute. Condimentam si e gata de pus in farfurie.

-Ardeiul nu trebuie sa fie facut prea tare iar la condimente fiecare poate adauga dupa gust.

 

COMENTARII (6)

vanilla 1

19.11.2010, 14:28

ffff bine arata! mai convins sa o incerc!

meosiris 1

20.11.2010, 12:50

Vanilla, sa-mi spui daca ti-a placut!
Divainbucatarie, deci stii cat e de buna .
Sper sa incercati toate dintre voi aceste spaghetti .

TCrisa 1

01.09.2013, 21:55

Sunt foarte foarte bune! Multumim pentru reteta!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41