Spaghetti cu midii negre- cozze nere

de Andreea Baraboi in Spaghete, 6 Iun 2014 | 2890 vizualizari

 

Astazi in plimbare prin supermarket mi-am gasit scoicile mele preferate si doar uitandu-ma la ele mi-am pregatit cina in gandul meu.

 

INGREDIENTE

  • 900 g scoici negre
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 3 rosii medii
  • patrunjel
  • 500 g spaghetti
  • sare
  • piper
  • jumate pahar de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu midii negre- cozze nere:

Am curatat  bine scoicile si le-am spalat fff bine.

Intr-o tigaie adaugam uleiul de masline cu cateii de usturoi pana ce  usturoii devin aurii, se adauga scoicile si se pune capacul imediat.

Dupa circa 5 minute cand scoicile  sunt deschise ,cu un cutit le scoatem din scoici si apoi adaugam vinul si le lasam sa se caleasca  bine dupa care se indeparteaza capacul pentru a  iesi aburul.

Rosiile se taie   cubulete si se adauga peste scoici si se lasa sa se coaca pana ce rosiile sunt fierte. Adaugam sarea si pperul dupa gust .Coacerea  trebuie sa  fie lenta la foc mic pt a iesi mai gustos :)

ATENTIE !!! Sa  nu lasati sa scada prea mult . Daca scad mai putem adauga  putin sos de rosii. 

Se  adauga patrunjelul si finalizam coacerea . 

Punem apa la fiert si  adaugam spaghettele . 

Apoi unim pasta in sosul cu scoici si amestecam bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu midii negre- cozze nere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Panacris 1

06.06.2014, 20:42

Scoici negre??? De fapt sunt midiiSuper faine!

Panacris 1

06.06.2014, 20:44

P.S. Atenție la titlul rețetei

Andreea Baraboi 1

06.06.2014, 20:53

Multumesc de atentie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete de porumb cu spanac si leurda