Spaghetti cu piept de pui

de katty in Spaghete, 16 Noi 2014 | 6949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 gr ruccola
  • 16 rosii cherry
  • 400 gr spaghetti
  • 2 catei de usturoi
  • 400 gr file de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 ml smantana
  • 80 gr branza proaspata cu mascarpone
  • sare
  • piper negru macinat
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu piept de pui:

Spalam ruccola , o zvantam si o taiem mai marunt, nu inainte de a opri o mana de frunze pentru ornat . Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe punga . Pieptul de pui il taiem cubulete , iar usturoiul il taiem marunt.

Punem pieptul de pui in uleiul incins sa se prajeasca la foc iute pana incepe sa se rumeneasca usor .Adaugam usturoiul , lasam 30 de secunde , apoi adaugam rosiile taiate in jumatati . Separat intr-o craticioara punem smantana , branza si 250 ml apa de la paste .

Asezonam cu sare , piper si nucsoara si lasam pana incepe sa fiarba si amestecul s-a omogenizat .Turnam sosul peste carne , lasam 2 minute si stingem focul .curgem pastele , le clatim cu apa rece , apoi le scurgem din nou . Amestecam pastele scurse cu sosul si ruccola taiata . Impartim pe farfurii si ornam cu restul de frunze de ruccola pastrate .

Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (2)

Gherca Daniela 1

16.11.2014, 20:46

MotanLaOale 1

16.11.2014, 22:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu pui şi sos