Spaghetti cu vitel Stroganoff

de Miha in Vita, 14 Dec 2009 | 2032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de vitel
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 150 g smantana
  • 1 lingurita mustar
  • 2 rosii
  • 1 catel usturoi
  • sare si piper
  • 1 pachet spaghetti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu vitel Stroganoff:

Carnea spalata si curatata de pielite o taiem fasii subtiri. O punem intr-o tigaie, la prajit, in cateva linguri de ulei de masline si o ceasca de apa. Daca inca nu este fiarta dupa ce s-a evaporat apa, mai adaugati putina si fierbeti in continuare. Lasam pe foc pana se rumeneste putin.

Adaugam ceapa tocata marunt si ciupercile taiate felii. Lasam la foc mic, pana se inmoaie legumele.

Rosiile le oparim, le decojim si le tocam marunt. Turnam peste carne impreuna cu mustar si ustturoiul zdrobit.

Dam cateva clocote, apoi adaugam smantana si fierbem pana obtinem un sos cremos.

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj si se servesc cu deliciosul sos.

Sursa

 

 

RETETA IN IMAGINI

Spaghetti cu vitel Stroganoff-0
Spaghetti cu vitel Stroganoff-1
Spaghetti cu vitel Stroganoff-2

COMENTARII (16)

ionix

ionix 1

15.12.2009, 11:24

miha, mie la fel imi spune sotul... cam chinuim barbatii astia
ah, spaghetele cred ca-s o bunatate...

liana_geicu

liana_geicu 1

15.12.2009, 22:23

as vrea si eu o portie mica!

pana_luminita

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!