Spaghetti de pui cu praz si zuchinni

de Sylvia in Pui, 20 Mai 2010 | 1731 vizualizari

 

Este o mancare foarte aromata si cu putine calorii, ideala pentru programele de slabit sau atunci cand vrem sa mancam ceva mai lejer.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de : 
  • un file de piept de pui,
  • o lingurita de ulei de masline, 
  • un fir de praz de la care utilizam partea alba
  • 1 zuchinni.
  • Mai avem nevoie de
  • sare,
  • o jumatate de ardei iute,
  • putin ghimbir pudra sau proaspat ras ( eu am folosit pudra),
  • o frunza de salvie  
  • 150 ml de supa de legume
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti de pui cu praz si zuchinni:

Se taie atat pieptul de pui cat si prazul si zuchinni in felii subtiri si lungi, de unde vine si denumirea de spaghetti , la zuchinni si praz taiem prima data in bucati de 5-6 cm ca sa nu iasa prea lungi.  Punem in wok la incins lingurita de ulei si imediat adaugam spaghetiile de pui si legume, condimentam cu sare, ghimbir, si amestecam din cand in cand cu o spatula timp de 5 minute. In timpul asta preparam supa de legume din 150 ml de apa, putin delikat de legume sau amestec natural de legume ( eu am pus vegeta mea naturala)  si o jumatate de ardei iute taiat bucatele mici.

 Dupa cele 5 minute adaugam in wok si supa de legume si frunza de salvie taiata marunt si  mai lasam 2 minute sa fiarba la foc iute . Se serveste fierbinte, cu o felie de paine prajita. Ghimbirul ii da o aroma aparte si combinatia cu legumele este una foarte reusita. Am gasit aceasta reteta pe un site si are si un filmulet de realizare, il voi atasa  in viitor pentru a fi si mai usoara prepararea.Va doresc pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

Spaghetti de pui cu praz si zuchinni-0
Spaghetti de pui cu praz si zuchinni-1
Spaghetti de pui cu praz si zuchinni-2

COMENTARII (18)

gaby_duceag

gaby_duceag 1

20.05.2010, 19:23

eh, numa' gura-i de el

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

20.05.2010, 19:28

dau si eu tot 5 furcu...............

mena29

mena29 1

24.05.2010, 17:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24