Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Taiati pieptul de pui spalat si zvantat in fasii sau cubulete ,presarati cu sare si piper si lasati-l 10 minute .
Fierbeti pastele al dente conform instructiunilor de pe punga in apa clocotita cu sare.Amestecati usor din cand in cand pentru a nu se lipi.
Puneti bucatile de piept de pui in uleiul incins si prajiti-le la foc iute ,pana incep sa se rumenesca usor.Adaugati usturoiul taiat marunt, amestecati, apoi puneti broccoli .Lasati-l la foc iute ,amestecand usor ,pana incepe sa se inmoaie ,apoi adaugati rosiile cubulete ,sare ,piper si busuiocul..Lasati 3-4 minute ,amestecand usor ,puneti pastele scurse si amestecati usor.
Serviti imediat.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult