Spaghetti rapide

de Brindusa in Mancaruri de post, 1 Mar 2010 | 7421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet spaghetti fierte pe jumatate (pastreaza si apa in care au fiert)
  • 1 borcan ciuperci de buna calitate, scurse si clatite
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • cate 1/2 lingurita: oregano, maghiran, rozmarin, busuioc uscate (oregano poti pune 1 lingurita)
  • 5 linguri pasta de tomate
  • sare, piper dupa gust
  • tofu ras (sau parmezan, daca nu e de post)
  • 4 linguri de ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti rapide:

Intr-o tigaie mare pune uleiul sa se incalzeasca bine. adauga usturoiul si caleste putin, apoi adauga plantele aromatice si caleste 2 minute. Adauga ciupercile, amesteca si caleste 2 minute.

Pune pasta de tomate si 2 polonice din apa in care au fiert pastele. Amesteca pana ce pasta de rosii se omogenizeaza. Potriveste de sare si piper.

Pune pastele, amesteca si lasa la fiert pana ce pastele sunt fierte al dente. Daca sosul scade prea mult, mai aduga cate putin din apa in care au fiert pastele.

Cand le servesti, presara spagettele cu tofu ras.

(Imi pare rau, dar pastele mele din poze au fost fierte cam mult :) )

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

01.03.2010, 22:15

eu nu sutn fan paste...dar de post fac si eu asa cu mult sos tomat si ciuperci si mananc si sunt super

florinvsc 1

04.03.2010, 21:51

Eu am facut cu pepene galben. Te ligi pe degete.

Brindusa 1

04.03.2010, 22:51

spaghetti cu pepene galben? si cu mai ce? eu n-am mancat pana acum asa ceva.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu ceapa