Spaghetti rapide

de Brindusa in Mancaruri de post, 1 Mar 2010 | 4904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet spaghetti fierte pe jumatate (pastreaza si apa in care au fiert)
  • 1 borcan ciuperci de buna calitate, scurse si clatite
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • cate 1/2 lingurita: oregano, maghiran, rozmarin, busuioc uscate (oregano poti pune 1 lingurita)
  • 5 linguri pasta de tomate
  • sare, piper dupa gust
  • tofu ras (sau parmezan, daca nu e de post)
  • 4 linguri de ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti rapide:

Intr-o tigaie mare pune uleiul sa se incalzeasca bine. adauga usturoiul si caleste putin, apoi adauga plantele aromatice si caleste 2 minute. Adauga ciupercile, amesteca si caleste 2 minute.

Pune pasta de tomate si 2 polonice din apa in care au fiert pastele. Amesteca pana ce pasta de rosii se omogenizeaza. Potriveste de sare si piper.

Pune pastele, amesteca si lasa la fiert pana ce pastele sunt fierte al dente. Daca sosul scade prea mult, mai aduga cate putin din apa in care au fiert pastele.

Cand le servesti, presara spagettele cu tofu ras.

(Imi pare rau, dar pastele mele din poze au fost fierte cam mult :) )

 

RETETA IN IMAGINI

Spaghetti rapide-0
Spaghetti rapide-1
Spaghetti rapide-2
Spaghetti rapide-3

COMENTARII (4)

Rocsi 1

01.03.2010, 22:15

eu nu sutn fan paste...dar de post fac si eu asa cu mult sos tomat si ciuperci si mananc si sunt super

florinvsc 1

04.03.2010, 21:51

Eu am facut cu pepene galben. Te ligi pe degete.

Brindusa 1

04.03.2010, 22:51

spaghetti cu pepene galben? si cu mai ce? eu n-am mancat pana acum asa ceva.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04