Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
pana acum eu stiam sa prepar spanacul doar ca supa si scazut - reteta clasica . am descoperit ca e foarte gustos , simplu scazut , secretul este sa fie foarte proaspat .
1
folositi o cratita mai mare , spanacul are volum mare , dupa o usoare ,,tragere'' in ulei isi face volumul de vreo 6 ori mai mic .
2
la cumpararea spanacului am observat din experienta urmatoarele :frunzele separate sunt mai vechi , caci sunt alese [ eu credeam ca e mai facil si nu trebuie sa-l curat ]
3
alegeti spanac tanar in manunchi ,culoarea sa fie verde inchis , vedeti prima imagine
4
frunzele sa nu fie umede , de obicei sunt pulverizate cu apa sa mascheze faptul ca nu sunt prooaspete
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult