Spanac cu cascaval la cuptor

de Sidy in Mancaruri de legume, 5 Apr 2011 | 3250 vizualizari

 

Asa dupa cum ti-am promis Medi , am facut spanacul tau gratinat cu mici modifcari.
Multumesc mult pentru idee...a fost minunat !

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac congelat
  • 200 g cascaval
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • 70 g unt
  • 1 cana lapte
  • 1 rosie
  • 6-7 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu cascaval la cuptor:

Punem intr-o cratita bucati de unt, usturoi presat si spanacul decongelat. Sotam cateva minute. Radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mari si adaugam 1/2 din cantitate in spanac, luand cratita de pe foc. Adaugam apoi pe rand faina, condimentele si laptele, amestecam pina se omogenizeaza.

Intr-un vas yenna uns cu putin unt adaugam spanacul si presaram deasupra cascavalul ramas. Adaugam rondelele de rosie , deasupra si patrunjel verde. Batem bine ouale si le rasturnam peste spanac. In cuptorul dinainte incalzit, asezam vasul yanna si -l lasam pina se rumeneste spanacul deasupra, cam 30-35 de minute. La servire presaram patrunjel verde deasupra portiei.

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spanac cu cascaval la cuptor 96457
retete culinare - Spanac cu cascaval la cuptor 96458
retete culinare - Spanac cu cascaval la cuptor 96459
retete culinare - Spanac cu cascaval la cuptor 96460
retete culinare - Spanac cu cascaval la cuptor 96461
retete culinare - Spanac cu cascaval la cuptor 96462
retete culinare - Spanac cu cascaval la cuptor 96463
retete culinare - Spanac cu cascaval la cuptor 96464

COMENTARII (7)

deyutzky 1

05.04.2011, 19:39

Valentina 1

08.04.2011, 10:35

Am facut aseara si a iesit o nebunie... Sotul meu cand a vazut a zis ca-i dau mancare de rate, iar apoi a balotat 3/4 din mancare.
Am facut insa cu spanac crud si am pus un kg. Cred ca ar fi trebuit sa pun mai mult, pentru ca a iesit cam putin...

adry88 1

26.05.2011, 16:54

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S