Spanac cu oua

de susu in Mancaruri de legume, 6 Ian 2011 | 3970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2.5 kg spanac
  • 2 linguri cu faina
  • 100 g unt
  • 600 ml lapte
  • Cativa catei de usturoi
  • Sare
  • Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu oua:

Se curata spanacul de codite si se spala in lighean in foarte multe ape pana ne plictisim. Se iau gramezile de spanac din apa si se scurge bine dupa care se schimba apa pana se duce tot nisipul. Se pune spanacul in apa clocotita si se fierbe dupa care se scurge si se toaca marunt. Se incinge o tigaie si se topeste untul in ea dupa care se adauga faina si laptele cald amestecand continuu sa nu faca cocoloase. Se adauga spanacul tocat si se mai da un clocot. La sfarsit se adauga usturoiul maruntit si se sareaza. Se serveste cu oua ochiuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

18.01.2011, 10:17

vai ce dor mi-e de spanac ,
e musai sa fac
[ mi-a atins coarda sensibila , a iesit in versuri ]

elena1988 1

11.02.2011, 20:08

adry88 1

28.05.2011, 16:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ciuperci si cascaval