Spanac cu oua ochiuri

de Alexandra Elena in Mancaruri de legume, 9 Mai 2014 | 2774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac congelat
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • 2 linguri de faina
  • lapte
  • sare
  • piper
  • oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu oua ochiuri:

Intr-o cratita se pune putin ulei la incins in care se caleste usturoiul tocat, marunt. Se adauga faina si se amesteca bine, sa nu faca cocoloase, se adauga spanacul, cand incepe sa se dezghete, se adauga lapte, pana cand devine cremos, adaugam sare si piper dupa gust. Timpul de fierbe al spanacului este trecut pe punga.

Intr-o tigaie punem ulei la incins, adaugam ouale, sparte, si le prajim cateva minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spanac cu oua ochiuri 317790
retete culinare - Spanac cu oua ochiuri 317791

COMENTARII (8)

laura_n 1

10.05.2014, 14:32

biig like!

Alexandra Elena 1

10.05.2014, 21:42

Bucataras 1

10.05.2014, 22:16

immm, tre sa fac in curind, mi-ai facut pofta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S