Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2016 | 5408 vizualizari

 

Este o idee de mic dejun foarte buna si destul de rapida. Ai mei au fost incantati de preparat si sper sa va placa si voua!

 

INGREDIENTE

  • 50 gr bacon cubulete
  • 150 gr spanac congelat
  • 1 lingura parmezan ras
  • 4 oua
  • 125 gr mozzarella
  • 1 catel de usutoi
  • 3 rosii uscate in ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor:

Intr-o tigaie incinsa, punem baconul si il sotam 1 minut.
Adaugam spanacul congelat, untul, usturoiul curatat si taiat pe jumatate.
Il lasam pe foc 5-6 minute, focul sa fie potrivit, timp in care invartim in el.
Dupa acest timp, luam tigaia de pe foc, scoatem usturoiul, adaugam parmezanul ras si amestecam.
Ii dam gust cu sare si piper.

Rosiile uscate le tocam.
In doua vase de ceramica, vase de o persoana, impartim spanacul in mod egal, il nivelam.
Punem bucatele de mozzarella pe care le rupem cu mana si bucatele de rosii uscate.

Spargem cate doua oua in fiecare vas, presaram sare.

Introducem vasele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru un timp de 15-20 de minute.
Verificati ouale dupa 15 minute si daca sunt facute, inchideti aragazul. Verificati bine albusul sa nu fie crud.  Eu le-am lasat in jur de 17 minute, ca dupa 15 minute nu era facut complet albusul.
Cand sunt gata, le scoatem din cuptor si le servim calde.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu oua si carnati