Spanac cu snitele de soia in crusta rosie

de Anamaria7 in Mancaruri de post, 21 Mar 2011 | 5961 vizualizari

 

Soia SOia sOiAaA :))) --> Am auzit multe lucruri bune despre soia... daca sunt adevarate... in ziua de azi nu mai stii ce sa mai crezi. Dar rea nu poate fi, orientul o mananca zilnic :)
* reduce nivelul colesterolului rau;
* reduce hipertensiunea;
* impiedica dezvoltarea celulelor canceroase in anumite zone ale corpului;
* mentine densitatea osoasa;
* usureaza simptomele menopauzei;
* intareste sistemul imunitar;
* controleaza nivelul glicemiei la diabetici;
* reduce inflamarile.

 

INGREDIENTE

  • Pentru spanac:
  • 1 punga spanac congelat
  • 4 catei de usturoi
  • 4 lg faina
  • 200ml apa
  • sare
  • ulei pentru calit
  • Pentru snitele:
  • 1 pachet snitele de soia
  • faina, pesmet pentru imbracat
  • bulion
  • cimbru
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu snitele de soia in crusta rosie:

Spanacul se lasa la decongelat. Usturoiul presat se caleste usor in ulei, apoi se adauga faina, iar cand compozitia s-a omogenizat adaugam spanacul si amestecam bine, apoi lungim cu apa pana cand ajungem la consistenta cremoasa dorita. Condimentam cu sare.

Snitelele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se storc de apa. Facem un sos pentru imbracat snitelele din faina si bulion, apoi adaugam in el sare, piper si cimbru. Dam snitelele prin faina, apoi prin sos, iar la final prin pesmet si le prajim pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu snitele de soia in crusta rosie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spankorizo - Spanac cu orez grecesc