Spanac cu usturoi

de Ubulika in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2010 | 5893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de spanac
  • cca 500 ml de lapte
  •  2 linguri mari de ulei
  •  o lingura mare de faina
  •  o capatana de usturoi
  •  sare
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu usturoi:

Spanacul se spala , frunza cu frunza si se rup coditele. Apoi se pune la fiert intr-o oala mare ,doar nd fierbe apa.Se lasa la fiert cca 15 de min .Se lasa la racit intr-o strecuratoare,se scurge bine,dupa care se toaca marunt.Intr-o cratita se pun 2 linguri ulei,faina si se lasa 5-10 minute.Punem spanacul si usturoiul tocat marunt,se amesteca la foc mic.La final, se adauga treptat laptele (nu tot deodata), amestecand continuu.Se potriveste de sare si se serveste simplu sau cu ochiuri.

p.s se stoarce o lamaie..fara ea nu pot sa traiesc :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

nadina73 1

16.05.2010, 19:17

ups inca nu e corectata reteta dar revin cu furculitele de indata ce apar

Ubulika 1

16.05.2010, 19:20

eu inca nu m-am prins de faza furculitelor))

si sotul mananca fara ..sa nu vada lamaie
eu imi pun separat

nadina73 1

26.06.2010, 16:33

gata am revenit cu furcile

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci simple cu usturoi