Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 3976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac crud sau 600g congelat
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 cani cu lapte
  • 2 linguri ulei
  • sare c
  • hiftelute umplute cu cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval:

Spanacul daca este crud , se curata de codite si se spala bine apoi se opareste 2-3 minute in apa clocotita cu putina sare. Se scoate din apa, se lasa putin la racit si apoi se toaca marunt.
Daca spanacul este congelat, se lasa la decongelat, pe o farfurie, pina devine moale( apoi se toaca marunt daca nu este tocat).
Usturoiul curatat se da prin presa apoi se pune in uleiul pus la incins intr-o cratita. Nu il lasam mai mult de cateva secunde pentru ca se arde.
Adaugam spanacul tocat si laptele, amestecam bine , asezonam si lasam sa fiarba 5-10 minute la foc mic pina scade laptele.
In cazul in care spanacul este prea fluid, amestecam o lingura de faina cu lapte si adaugam amestecul peste spanac, lasandu-l sa fea cateva clocote.
Prajim chiftelutele umplute si le servim alaturi de spanac.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Julie 1

30.06.2010, 08:03

O portie e pentru mine! nu?

mihaelar63 1

30.06.2010, 08:35

si eu sunt amatoare de spanac

lia maria 1

30.06.2010, 09:29

si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Alivenci moldovenesti