Spanac scazut-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 24 Mar 2010 | 12025 vizualizari

 

sper gustos,pitici mei au vrut sa-l manance pe paine uscata................si intradevar e foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 500g spanac proaspat
  • 6-7 linguri de faina
  • 2 cani lapte de soia
  • 1 caciulie usturoi
  • putin otet
  • daca nu e de post se pune smantana
  • putin delikat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut-post:

Se spala spanacul si se fierbe pe aburi(e mai sanatos)daca nu in apa cu putina sare se opareste putin,apoi se lasa sa se raceasca si se toaca marunt

Intr-o craticioara se pune ulei de masline 3-4 linguri apoi usturoiul pisat se lasa sa se calesca 2-3 minute apoi se pune faina si se amesteca bine dupa care se pune cate putin lapte de soia(daca nu e de post lapte simplu sau char smantana)si se amesteca bine ,se pune putin delikat si sare si se amesteca bine se face ca o smantana groasa apoi se pune spanacul tocat si se amesteca bine apoi se pune putin otet(laptele de soia e putin mai aromat mai dulce si pt a schimba putin araoma am pus 2-3 linguri de otet)

Se serveste cald

Pititi mei au vrut pe crutoane de paine uscata

De obicei le fac ochiuri din oua pe spanac e super bun

 

RETETA IN IMAGINI

Spanac scazut-post-0
Spanac scazut-post-1
Spanac scazut-post-2
Spanac scazut-post-3
Spanac scazut-post-4
Spanac scazut-post-5
Spanac scazut-post-6

COMENTARII (4)

mariac

mariac 1

25.03.2010, 23:19

e foarte bun simo,bravo

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

26.03.2010, 11:28

Bun,bun, foarte bun.......................

nadina73

nadina73 1

27.03.2010, 11:50

multumesc tare mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24