Spanac-crema cu ochiuri

de alinutzika in Mancaruri de legume, 15 Iun 2012 | 5107 vizualizari

 

O mancare pe care eu personal o ador!

 

INGREDIENTE

  • aprox. 500 g spanac
  • 2 linguri faina
  • 1 cubulet mic unt
  • 1 cana mare de lapte
  • sare
  • 2-3 catei usturoi
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac-crema cu ochiuri:

Spanacul daca e verde se spala si se toaca foarte marunt (preferabil cu blenderul). Daca e congelat, nu e cazul. Untul se pune la topit intr-o craticioara. Intre timp, amestecam bine faina cu laptele, apoi turnam peste unt. Amestecam cu telul de mamaliga, sa nu se faca cocoloase. Daca mai e cazul, mai adaugati lapte, pana rezulta un sos de consistenta unui aluat pentru clatite. Adaugati sarea, apoi spanacul. Lasati sa fiarba impreuna 5-7  minute. Inainte de a lua de pe foc, adaugati usturoiul tocat. Intre timp, prajiti ochiurile in foarte putin ulei. Serviti spanacul impreuna cu ochiurile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac-crema cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

16.06.2012, 21:39

Este si preferata mea!! Exact aceeasi reteta folosec si eu si tare mult imi place

cocolina 1

18.06.2012, 13:52

Exact pe placul meu imi place mult

alinutzika 1

18.06.2012, 22:35

ma bucur ca va place...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu ou ochi