Sparanghel in foi de Lasagne

de Cris2711 in Lasagna, 24 Oct 2015 | 445 vizualizari

 

Am ales sa pregatesc foile de lasagne intr-un alt mod,eu am facut si varianta dulce,imi plac si variantele cu legume.Astazi am ales varianta cu sparanghel.

 

INGREDIENTE

  • 18 bucati de sparanghel
  • 6 foi de lasagne Barilla
  • 12 felii de sunca taiata subtire
  • 4 linguri branza Philadelphia
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 1 ceapa mica rosie
  • ceapa verde
  • 100 gr branza Emmentaler
  • 1 morcov tocat marunt
  • unt
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel in foi de Lasagne:

1. Sparanghelul se curata de coaja si se pune intr-o oala cu apa clocotita .Se adauga si putina sare.La foc mediu se fierbe 10-15 minute.Apoi se scoate din oala si se scurge pe un prosop de bucatarie.

2.Foile de lasagne se fierb cam trei minute in apa in care s-a fiert sparanghelul.Apoi se pun in apa rece pentru scurt timp.

3.In branza Philadelphia se pune sare si piper.

4.Rosiile se spala,se taie in cubulete.

5.Doua foi de lasagne se pun una langa alta,1 cm una peste alta.Se intinde o lingura de branza peste care se pune sunca si bucati de sparanghel-6 bucati.

6.Rosiile se pun deasupra apoi ceapa calita cu ardei si morcov.

7.Apoi se ruleaza si se pune in forma unsa cu unt.

8.Se repeta procedura inca de doua ori.

Branza Emmentaler felii se pune peste rulouri.

9.Se da la cuptor pana branza devine aurie la 200 °C.

10.Cand este gata se pune patrunjel verde deasupra.

 

TIPS-URI

1

Se poate pregati si cu dovlecel sau cu spanac.

2

Se poate pune si putin vin in forma.

3

Se serveste calda.

RETETA IN IMAGINI

Sparanghel in foi de Lasagne-0
Sparanghel in foi de Lasagne-1
Sparanghel in foi de Lasagne-2
Sparanghel in foi de Lasagne-3
Sparanghel in foi de Lasagne-4
Sparanghel in foi de Lasagne-5
Sparanghel in foi de Lasagne-6
Sparanghel in foi de Lasagne-7
Sparanghel in foi de Lasagne-8

COMENTARII (21)

Micutza Luana 1

27.11.2015, 15:23

super reteta arata tare bine

mihaelar63 1

29.11.2015, 00:36

Tulai ce bine arata , vreau si eu

mena29 1

17.12.2015, 05:29

Arata foarte bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20