Sparanghel la aburi cu sos de lamaie

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2011 | 7817 vizualizari

COMENTARII (21)

divainbucatarie 1

15.01.2011, 21:17

bun si sanatos!

RuxyRux 1

15.01.2011, 21:19

Diva ai dreptate bun si sanatos!

mena29 1

15.01.2011, 22:13

Stiu ca sparanghelul e foarte sanatos

RuxyRux 1

15.01.2011, 22:15

Foarte sanatos Mena

silvi0ara 1

15.01.2011, 22:29

O bunatate.

RuxyRux 1

15.01.2011, 22:41

Multumesc Silvioara

corina241 1

15.01.2011, 22:59

bun trebuie sa fie

RuxyRux 1

15.01.2011, 23:00

Foarte bun Cori

MIUTA 1

15.01.2011, 23:29

Delicios

Laly 1

15.01.2011, 23:40

Delicios

RuxyRux 1

16.01.2011, 09:10

Miuta si LaLy... va multumesc

Ina 1

16.01.2011, 09:22

Arata bine, dar recunosc ca nici eu nu prea am papat măciulii d'astea

RuxyRux 1

16.01.2011, 09:28

Nici eu la inceput...dar sunt bune

Brindusa 1

16.01.2011, 10:47

Asa e, Ruxy. Cu cat gatesti mai simplu sparanghelul, cu atat e mai bun. Si eu tot cu unt il mananc. Da n-am pus lamaie. O sa incerc si asa

Am citit undeva (si eu asa fac) ca sa stii unde sa tai, apuca un fir cu mainile de ambele capete si indoaie-l. Se va rupe el acolo unde trebuie. Pup.

Cris2711 1

16.01.2011, 11:44

Ruxy un deliciu,eu il prefer pe cel alb,super delicios

Ligia Bxl 1

16.01.2011, 12:43

ce bunatate frumoasa mea

Mitinita 1

16.01.2011, 16:01

si mie imi place mult!!!

kamy 1

16.01.2011, 18:52

nici de asta nu am mancat

RuxyRux 1

16.01.2011, 19:34

Brandusa multumesc de pont esti o dulce
Cris scumpa...multumesc
Ligiuta frumoasa multumesc

Miti...hay la masa
Kamy...fac special pentru tine

babi5 1

20.06.2013, 14:47

Panacris 1

11.04.2017, 08:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac si branza