Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline

de Valclaudia in Mancaruri de post, 1 Iun 2015 | 1145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura sparanghel alb
  • 1 praz
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline:

Sparanghelul se curata de partea lemnoasa si se taie bucati de marimea dorita.

Se fierbe cca 3-5 minute in apa clocotita cu sare, apoi se tine la scurs.

Prazul se spala, se taie fasii, il punem ca calit intr-o tigaie, adaugam sparanghelul scurs, sare si piper negru proaspat macinat dupa gust.

Amestecam cu grija sa nu se rupa sparanghelul, lasam sa se soteze la foc moderat cca 10 minute.

La final presaram marar verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline 383518
retete culinare - Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline 383519
retete culinare - Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline 383520
retete culinare - Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline 383521
retete culinare - Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline 383522
retete culinare - Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline 383523
retete culinare - Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline 383524
retete culinare - Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline 383525
retete culinare - Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline 383526
retete culinare - Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline 383527
retete culinare - Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline 383528
retete culinare - Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline 383529

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

01.06.2015, 20:03

Catalina L 1

01.06.2015, 20:46

bun bun

Gicuta69 1

02.06.2015, 07:23

Cred ca-i bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D