Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline

de Valclaudia in Mancaruri de post, 1 Iun 2015 | 4473 vizualizari

COMENTARII (9)

Adele 1

01.06.2015, 17:33

MotanLaOale 1

01.06.2015, 17:33

mirela0911 1

01.06.2015, 18:00

Cred ca o fi tare bun sparanghelul, nu am mancat niciodata!

Bya Ralu 1

01.06.2015, 18:35

bun

Constelatialeu 1

01.06.2015, 19:05

Nu stiu ce gust are chestia asta de sparanghel,dar imi place cum arata...

Bunica 1

01.06.2015, 19:14

Bun sparanghelu!

Gherca Daniela 1

01.06.2015, 20:03

Catalina L 1

01.06.2015, 20:46

bun bun

Gicuta 1

02.06.2015, 07:23

Cred ca-i bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu orez de post