Spata de porc cu legume la Multicooker

de Bya Ralu in Porc, 5 Ian 2016 | 442 vizualizari

 

Reteta este luata de pe internet,era facuta la tigaie,eu am vrut o carne frageda si am facut-o la Multicooker


Aceasta reteta minunata a fost pentru Craciun

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata de porc
  • 1 pahar de vin alb
  • mustar marinat boabe
  • 1 buc praz
  • 1/2 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • o conserva ananas
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spata de porc cu legume la Multicooker:

Spata de porc se taie bucati,se condimenteaza pe ambele parti,se stropeste cu ulei de masline si sos de soia si se lasa la marinat pentru cateva ore la frigider.

Se pun bucatiile de carne impreuna cu sosul format in vasul de la Multicooker,adaugand mustarul,usturoiul taiat feliute,ardeiul taiat julien,morcovul taiat felii subtiri si vinul alb.

Se stropeste cu cateva picaturi de soia,se amesteca cu grija,punem jumatate de pahar de apa,se seteaza functia Boil pentru circa 40-60 minute(se verifica intre timp daca scade zeama se completeaza cu apa).

Cu 5 minute inainte sa se termine programul se pune prazul taiat rondele.

Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam rondelele de ananas scurse,la prajit pe ambele parti.

 

 

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

RETETA IN IMAGINI

Spata de porc cu legume la Multicooker-0
Spata de porc cu legume la Multicooker-1
Spata de porc cu legume la Multicooker-2
Spata de porc cu legume la Multicooker-3
Spata de porc cu legume la Multicooker-4
Spata de porc cu legume la Multicooker-5
Spata de porc cu legume la Multicooker-6
Spata de porc cu legume la Multicooker-7

COMENTARII (33)

miki_a 1

06.01.2016, 12:25

Faina combinatia cu ananas!

Bya Ralu 1

06.01.2016, 15:26

Zamfira 1

09.01.2016, 08:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04