Spata de porc la cuptor

de adry88 in Porc, 18 Aug 2011 | 4239 vizualizari

 

Spata de porc la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata de porc
  • 1 capatana usturoi
  • 200 ml vin
  • sare
  • piper
  • condimente granule(vegeta)
  • 100 g ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spata de porc la cuptor:

Preparare Spata de porc la cuptor

carnea de porc se spala

se taie,se condimenteaza si se aseaza in tava de la aragaz

se adauga vinul,usturoiul pisat.condimetele granule,piper,uleiul

se da la cuptor,se intoarce carnea o data

 

 

TIPS-URI

1

noi am servit cu piure

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spata de porc la cuptor 121011
retete culinare - Spata de porc la cuptor 121013

COMENTARII (10)

divainbucatarie 1

18.08.2011, 20:27

adry88 1

18.08.2011, 20:59

ma bucur k va place si multumesc tuturor pt comentari

Bucataras Medi 1

22.08.2011, 13:11

buuuuuuuuuuuuuuna..............

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S