Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am cumparat doua bucati medii de spata de porc si am gatit-o la cuptor marinate cu un sos minunat!
Pregatim carnea pentru a o marina; eu am taiat-o in 4 bucati mari le-am spalat si le-am uscat cu prosop de hartie
Crema pentru marinat se face in blenderul vertical din: untura cu putin ulei de masline, sare, piper, usturoi pisat, pasta de paprica si de usturoi cu paprica, sos piripiri- mixam totul bine si ungem bucatile de carne cu acea pasta bine pe toate partile . Le asezam intr-un vas pentru cuptor si il acoperim cu aluminiu. LAsam la frigider cel putin o zi la marinat.
Dam la cuptor la 220 grade si dupa 15-20 minute turnam vin alb si lasam sa se prajeasca bine pana devine rumen si bine facuta carnea. .
Servim alaturi de cartofi aromati la cuptor sau pireu de cartofi, dupa preferinta.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult