Spate de curcan fript - la Multicooker

de mihaelar63 in Curcan, 15 Feb 2015 | 796 vizualizari

 

Sotul meu nu inceteaza cu laudele cat de gustoasa este mancarica pregatita la Multicookerul Philips. Asa ca armonia si intelegera pluteste prin aer. Doar primavara sa mai vina :D >:D< Curcanul meu a fost mare si spatele carnos. Am fost nevoita sa-l transez in 6 bucati cu ajutorul vechii mele securici.

 

INGREDIENTE

  • 1 spate curcan - 1.2 kg
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • boia
  • fulgi chili
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spate de curcan fript - la Multicooker:

Am transat spatele de curcan in 6 bucati . Am spalat si am zvantat carnea .

Am curatat si taiat in doua ceapa rosie .

Se pune in cuva aparatului uleiul , ceapa si bucatile de carne .

Nu este nevoie de mai mult ulei , curcanul meu a fost gras si a mai eliberat grasime la prajire .

Se conecteaza Multicookrul la curent se apasa pe meniu -  fry, se fixeaza timpul la 20 minute  - Start [ cu capacul inchis] .

Dupa 20 minute se adauga 2 cani apa , sare si boia . Se prepara in continuare pe Stew timp de 30 minute .Dupa 20 minute am deschis capacul pentru ca lichidul sa se evapore mai rapid .

Un ultima parte am folosit programul Fry timp de 10 minute [ cu capacul deschis] . Am intors din cand in cand bucatile de curcan pentru a se rumeni in mod egal .

Am servit bucatile de spate, calde , prajite crocant cu fulgi de chili presarat deasupra si gogosari murati.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi salata sau garnitura preferata .

RETETA IN IMAGINI

Spate de curcan fript - la Multicooker-0
Spate de curcan fript - la Multicooker-1
Spate de curcan fript - la Multicooker-2
Spate de curcan fript - la Multicooker-3
Spate de curcan fript - la Multicooker-4
Spate de curcan fript - la Multicooker-5
Spate de curcan fript - la Multicooker-6
Spate de curcan fript - la Multicooker-7

COMENTARII (18)

dantes 1

16.02.2015, 07:52

Bun!

anca_rm 1

16.02.2015, 15:41

ce de treaba face cuc-ul asta ,

mirela0911 1

17.02.2015, 12:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04