Spatzle cu smantana si ciuperci

de Rux in Spaghete, 25 Aug 2015 | 2260 vizualizari

 

Am mancat la Sighisoara aceste paste....si-am zis sa incerc si eu acasa....au iesit incredibil! O mancare satioasa si extrem de gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de spatzle de 500 g (eu am gasit la Liddl)
  • 7 palarii mari de ciuperci champinion (sau alegeti ce fel de ciuperci va plac)
  • 7 linguri smantana grasa( 20%)
  • 1 punga de parmezan razuit
  • 150 g cascaval razuit
  • 3 linguri ulei
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spatzle cu smantana si ciuperci:

Se fierb pastele asa cum este indicat pe cutie (in cazul meu 15 minute). Se scurg si se amesteca fierbinti cu 50 g unt.

Ciupercile se toaca din cutit marunt sau mare cum doriti si se presara cu putina sare.

Intr-un vas larg se pune uleiul si 50 g unt si se calesc ciupercile usor (4 minute), apoi se adauga smantana, praful de usturoi, sarea si piperul dupa gust. Se da un clocot si se opreste focul.

Pastele se amesteca cu sosul si se mananca cu parmezan razuit deasupra si cascaval dupa gustul personal.

O bunatate, va recomand cu incredere reteta! Simplu, usor, delicios!

 

RETETA IN IMAGINI

Spatzle cu smantana si ciuperci-0
Spatzle cu smantana si ciuperci-1
Spatzle cu smantana si ciuperci-2
Spatzle cu smantana si ciuperci-3
Spatzle cu smantana si ciuperci-4
Spatzle cu smantana si ciuperci-5

COMENTARII (28)

Satisfyyourcravings 1

28.08.2015, 13:14

De cand tot vreau sa incerc! Super reteta!

Rux 1

07.10.2015, 22:22

Multumesc Moku

Rux 1

07.10.2015, 22:22

Satisfyyourcravings, multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41