Spatzle cu sos, legume si carne

de T I M E A in Paste, 26 Noi 2012 | 9619 vizualizari

 

Imi plac tare mult pastele in diverse combinatii....iar pastele acestea nemtesti sunt printre cele mai bune. Se pot servi cu unt sau cu diverse sosuri.
Eu am facut o combinatie de carne, legume si sos si am avut astfel o mancare foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 350-400 gr spatzle
  • 450 gr carne tocata amestec
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 dovlecel
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper
  • busuioc
  • 500 ml suc de rosii
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spatzle cu sos, legume si carne:

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare timp de aprox 15 minute.

Spalam si curatam legumele.

Punem uleiul de masline intr-un wok si  calim ceapa si ardeiul taiat marunt. Adaugam morcovul dat prin razatoarea mica si dovlecelul dat prin razatoarea mare. Lasam sa se caleasca si aceastea timp de 3-4 minute.

Adaugam apoi carnea tocata si lasam sa se prajeasca usor. Saram si piperam dupa gust.

Cand carnea este prajita turnam sucul de rosii adaugand apoi zaharul, usturoiul tocat marunt si busuiocul.

Lasam sa fiarba aprox 10 minute.

Pastele scurse de apa le turnam peste sos si amestecam bine.

Servim cald.

Nu o sa va para rau daca incercati acest sos aromat in combinatie cu pastele acestea groase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spatzle cu sos, legume si carne" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Bolognese