Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor

de ralu_ca in Porc, 13 Mar 2016 | 2110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 felii bacon
  • 1 kg carne tocata porc
  • 250 g cascaval ras
  • rondele ardei rosu si verde
  • sare
  • piper
  • chile
  • sos soia si miere
  • putin ulei
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor:

Intr-o forma rotunda asezam, unsa cu putin ulei, feliile de bacon, precum o floare, in mijloc asezam carnea tocata, presaram sare si piper.

Toata suprafata o acoperim cu cascaval ras si asezam rondelele de ardei si chilli.

Inchidem forma, ca in foto, apoi ungem cu sosul format din soia si miere, iar la final ungem cu ou batut.

Am introdus la cuptor si am servit o bunatate!

 

RETETA IN IMAGINI

Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor-0
Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor-1
Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor-2
Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor-3
Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor-4
Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor-5
Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor-6
Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor-7
Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor-8
Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor-9
Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor-10
Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor-11
Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor-12
Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor-13

COMENTARII (11)

Camelya 1

14.03.2016, 11:29

noiinbucatarie 1

14.03.2016, 12:50

elucubratiiculinare 1

15.03.2016, 16:19

waw

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04