Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]

de mihaelar63 in Vita, 2 Iul 2014 | 2478 vizualizari

 

Am pastrat titlul original pentru ca am respectat reteta originala italiana . Sunt in faza in care curiozitatea ma face sa experimentez retete noi fara a interveni sau omite ingrediente . Surpriza placuta si rasplata sunt noile gusturi si arome .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vitel
  • 300 gr hribi salbatici de padure
  • 2 catei usturoi
  • 2 fire usturoi verde
  • 4 crengute de patrunjel
  • 2 linguri ulei masline extravirgin
  • 1 lingura parmezan razuit
  • 200 gr rosii pasate
  • 200 gr rosii cherry
  • oregano
  • piper proaspat macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]:

  1.  Carnea de vitel taiata cuburi se prajeste in ulei de masline si usturoi maruntit pana capata crusta .
  2. Adaugati ciupercile curatate , spalate si feliate .
  3. Amestecati si puneti rosiile pasate . Presarati cu oregano .Sarati.
  4. Lasati la fiert 30 minute Adugati putina apa daca lichidul a scazut prea tare .
  5. Adugati rosiile spalate si taiate jumatati si mai fierbeti inca 15-20 minute .
  6. La final incorporati parmezanul in tocanita .
  7. Condimentati cu piper proaspat macinat si serviti asezonat cu patrunjel verde .
 

TIPS-URI

1

Serviti cu garnitura preferata : paste , orez , cartofi , fasole verde , etc .

2

Daca nu ati mai folosit oregano uscat , presarati foarte putin , are un usor gust amarui .Prea mult modifica gustul preparatului .

RETETA IN IMAGINI

Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-0
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-1
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-2
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-3
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-4
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-5
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-6
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-7
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-8
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-9
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-10
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-11
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-12
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-13
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-14
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]-15

COMENTARII (28)

mihaelar63

mihaelar63 1

02.07.2014, 15:02

Obligatoriu culoarea trebuie sa fie prezenta

 Lavinia

Lavinia 1

02.07.2014, 21:14

delicioasa

MotanLaOale

MotanLaOale 1

05.07.2014, 23:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!