Spider Cookies

de Julie in Dulciuri, 31 Oct 2010 | 5495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt,
  • 100 g zahar pudra,
  • un praf de sare,
  • 2 galbenusuri,
  • 2 linguri lapte,
  • esenta de vanilie,
  • 250g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spider Cookies:

Untul se mixeaza cu zaharul ,se adauga sarea ,galbenusurile, laptele, esenta si faina. Se amesteca totul si nu se framanta prea mult, daca vrem ca fursecurile sa iasa cat mai fragede. Cu cat framantam mai mult cu atat aluatul devine elastic, scade in cuptor si devine foarte crocant .Aluatul se pune in folie alimentara si se da la rece pentru 15-20 minute. Se intinde apoi in foaie si se decupeaza fursecurile.
 Se coc in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina timp de 15-20 minute. Se lasa sa se raceasca si se decoreaza cu pasta din zahar farin.Foarte folositoare pot fi creioanele pentru decor de la Dr.Oetker.

Vor fi o adevarata incantare pentru copii!  ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Spider Cookies" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu lamaie