Spigola con patate e carote al forno

de Bya Ralu in Peste, 18 Noi 2014 | 4547 vizualizari

 

Asta e traducerea pestelui spigola (lup-de-mare, lavrac, șalău-de-mare), cu cartofi si morcovi la cuptor

 

INGREDIENTE

  •  1 bucata de peste spigola
  • 1/2 lamaie
  • ulei de masline
  • 2 cartofi
  • 1morcov
  • 1 catel de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spigola con patate e carote al forno:

Pestele se da cu condimente pe ambele parti,inauntru se pun 2 felii de lamaie si cateva feliute de usturoi.
Cartofii se  pun la fiert in apa cu sare,se curata de coaja si se taie rondele.
Morcovul se fierbe separat,si se taie la fel rondele.
Intr-o tava punem bucata de peste si legumele pe langa.
Adaugam si ustroiul taiat feliute subtiri.
Se stropeste cu vin alb,si se pune putina apa.
Se da la cuptor cam 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spigola con patate e carote al forno" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

roxana_simona 1

20.11.2014, 21:47

mihaelar63 1

21.11.2014, 07:52

Lupul de mare este foarte bun la gust Eu zic de peste , nu de lupul de mare cu un picior de lemn si un ochi de sticla )

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 11:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Peste spada sau emperador in sos verde