Spirale cu branza de oi

de iri_iri in Fusilli, 7 Mai 2012 | 2172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g spirale,
  • 300 cas de oi,
  • zahar dupa gust,
  • un plic de zahar vanilat
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu branza de oi:

Se pune la fiert apa cu un pic de ulei, dupa care se adauga spiralele si se lasa sa fiarba 10 minute.   

Dupa ce s-au  fiert se scurg si se aseaza intr-un vas. Separat se framanta casul si se adauga peste spiralele calde impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Se amesteca pana se omogenizeaza bine si se servesc cat sunt calde.  

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spirale cu branza de oi 161526
retete culinare - Spirale cu branza de oi 161527

COMENTARII (17)

Sim0na 1

08.05.2012, 19:31

Ce-mi mai place si mie..

iri_iri 1

15.05.2012, 09:23

mulumesc mult!

mihaelar63 1

23.05.2012, 01:15

Cu zahar vaniliat nu am mai mancat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S