Spirale cu chimen

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2015 | 5651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 3 linguri chimen
  • 3 linguri sos d rosii(ketchup picant)
  • 1 gălbenuș de ou
  • 2 lingurite de susan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu chimen:

Dezgheţăm aluatul foietaj. Întindem cu sucitorul  şi pudrăm cu puţină făină.

Ungem foaia cu sos de roșii sau ketchup și presărăm chimenul.

Trecem o singură dată cu sucitorul peste aluatul presărat cu chimen pentru a fixa semințele.

Tăiem batoane subțiri de 1-1,5 cm cu 10-12 cm, apoi le sucim una câte una în ambele capete.

Așezăm spiralele pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt.

Ungem suprafața spiralelor cu gălbenuș de ou și presărăm deasupra semințele de susan.

Putem lăsa aluatul în forma de dreptunghiuri fără a-l spirala.

Timp de coacere 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Oameni de zapada din branzeturi