Spirale cu nuca

de Rocsi in Fusilli, 17 Feb 2010 | 2627 vizualizari

 

Un desert rapid de post si delicios zic eu...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spirale
  • 5-6 linguri zahar pudra(sau mai mult daca vreti mai dulci).
  • 2-3 linguri margarina
  • 1 esenta rom
  • nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu nuca:

Intr-o oala puneti niste apa la fiert.

Cind incepe sa fiarba puneti spiralele in oala 10-15 min pana sunt fierte.

cand sunt gata de fiert se scurge apa,se adauga margarina ,zaharul pudra,esenta si nuca macinata(cat de multa doriti depinde cum va plac).

amestecati bine toate si puneti pe o farfurie peste care puteti presuta niste ciocolata topita sau orice mai doriti .

 

RETETA IN IMAGINI

Spirale cu nuca-0
Spirale cu nuca-1
Spirale cu nuca-2

COMENTARII (5)

silvi0ara 1

18.02.2010, 11:27

Ce bun,nu am mai mancat de muti ani.Mama facea asa ceva.

madi_marin 1

18.02.2010, 12:33

am auzit ca se manca paste cu nuci, dar nu am incercat niciodata......o sa fac si eu...

ela 1

18.02.2010, 12:44

si eu am in plan,am cumparat nuca,nu am mai mancat de cand eram mica

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04