Spirale cu peşte

de botcrina in Fusilli, 28 Feb 2015 | 3243 vizualizari

 

Un meniu rapid şi gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 file pangasius
  • 500 g spirale
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapă medie
  • 3 caţei de usturoi
  • 3 linguri pasta de roşii
  • sare, piper după gust
  • 1 linguriţă busuioc uscat
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu peşte:

Curăţăm legumele şi le spălăm.

Răzuim morcovul pe răzătoarea mare, apoi îl călim în ulei încins, adăugăm ceapa cubuleţe şi lăsăm până se pătrund bine. Stingem cu pasta de roşii.

Curăţăm şi spălăm fileul de pangasius, apoi cu un şerveţel absorbant ştergem surplusul de apă de pe acesta. Porţionăm peştele în cubuleţe.

Punem peştele peste sosul care fierbe, condimentăm cu sare, piper după gust, lăsăm să fiarbă mestecănd din când în când, apoi spre final punem usturoiul tăiat fin şi busuiocul.

Până se pătrunde totul punem apa cu o lingură de sare, la fiert pentru paste.

Când fierbe apa turnăm pastele în aceasta şi le fierbem până devin aldente.

La final amestecăm pastele cu sosul de peste.

Se serveşte calduţ.

Poftă buna!

TIPS-URI

1

se poate folosi orice alt tip de paste sau peşte;

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu peşte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

botcrina 1

03.03.2015, 10:43

Multumesc Dantes!

assya 1

02.05.2015, 08:08

bun bun bun! probat si apreciat de tot familionul meu! felicitari!!

nana1 1

18.05.2015, 19:09

Excelenta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu paste si ton