Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere

de Oana in Fusilli, 30 Apr 2009 | 3518 vizualizari

 

Din ciclul “Paste a la Bucataras”, va prezint pastele facute azi la pranz in 15 minute.

Tocmai veniseram din Carrefour, de unde am luat un sos foarte bun, cu masline verzi si capere. Cum n-aveam nimic de mancare pentru pranz, am pregatit repede pastele, cat sotul a desfacut cumparaturile si le-a pus la locul lor :)

 

INGREDIENTE

  • jumatate pachet de paste spirale
  • un borcan cu sos cu capere Baneasa
  • jumatate piept de pui
  • busuioc
  • ceapa verde uscata
  • sare
  • piper
  • felii de mozzarella
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere:

Am pus la foc, in apa cu sare, spiralele multicolore, dupa indicatiile de pe pachet.

In tigaia de teflon am pus cateva picaturi de ulei de masline si o jumatate de piept de pui, taiat cubulete. L-am lasat pana s-a rumenit putin, am pus 3/4 din borcanul cu sos si un pahar cu apa, am lasat sa fiarba 5 minute si am mai condimentat cu busuioc si ceapa verde maruntita, uscata.

Am mancat pastele cu sosul deasupra si bucati de mozzarella. Absolut delicioase!

 

RETETA IN IMAGINI

Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere-0
Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere-1
Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere-2
Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere-3
Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere-4
Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere-5

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04