Spuma de branza si capsuni

de Bucataras Medi in Dulciuri, 13 Mai 2013 | 1007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g branza Miez de lapte
  • 1 lingura mascarpone
  • 5 capsuni mari
  • o lingurita miere
  • 1 plic zahar vanilat
  • Pentru decor
  • capsuni
  • stafide aurii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de branza si capsuni:

Mixam Miezul de lapte impreuna cu branza mascarpone,mierea si capsunile.Adaugam zaharul vanilat si amestecam.Repartizam spuma obtinuta in cupe,ornam cu stafide aurii si cu cate o capsuna  si  dam la frigider pentru circa 1 ora.Este cremoasa,racoritoare ,aromata si merge perfect pentru zilele calduroase.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spuma de branza si capsuni 227953
retete culinare - Spuma de branza si capsuni 227954
retete culinare - Spuma de branza si capsuni 227955
retete culinare - Spuma de branza si capsuni 227956

COMENTARII (39)

Panacris 1

14.05.2013, 21:18

Corinuta 1

29.05.2013, 21:38

superba!

babi5 1

03.06.2013, 21:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S