Spuma de capsuni cu frisca

de nadina73 in Dulciuri, 4 Mai 2010 | 6330 vizualizari

 

mi-a facut pofta brandusa,asa ca am pus in practica

 

INGREDIENTE

  • capsuni 100 g
  • frisca 100ml
  • zahar 1 lingurita
  • bobonele
  • mini rolls 3 buc
  • vafer (inimioare)3 buc
  • sirop de capsuni
  • sant cantitatile  pt o portie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu frisca:

Se curata bine capsunile, se spala bine apoi se mixeaza cu blenderul.

Frisca se bate bine cu zaharul, apoi se amesteca cu capsunile (se lasa si pt decor din frisca)

Se pun in cupe sau boluri si se orneza cu frisca dupa care se decoreaza cu mini rolls si inimioare,bombonele,si siropul de capsuni

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

ela 1

05.05.2010, 23:49

iti dai seama ce greu e de facut?

nadina73 1

05.05.2010, 23:50

nu mai am ela fa tu ca a ta iasa mai bine

nadina73 1

05.05.2010, 23:51

vreau sa gust cea facuta de tine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Brownies nutella