Spuma de cascaval afumat si busuioc

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2014 | 3160 vizualizari

 

Buna dimineata dragilor!!!sa ne ocupam cu ce stim noi mai bine si sa lasam alte probleme in grija altor persoane,zic eu!!!
Pentru azi va propun ceva bun,bun!!

 

INGREDIENTE

  • 50g unt
  • 1lingura faina
  • 1cana cu lapte
  • 200g cascaval afumat Delaco
  • 1lingura busuioc uscat
  • 1lingura rozmarin uscat sau verde 1lingurita
  • 3oua
  • 3albusuri
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de cascaval afumat si busuioc:

Pregatim un sos bechamel din unt,faina si lapte,adaugam rozmarinul si dam vasul deoparte;incorporam cascavalul ras si amestecam pana se topeste apoi adaugam galbenusurile batute cu sare,piper,si busuioc dupa gust iar la sfarsit albusurile batute spuma si amestecam cu lingura

Impartim compozitia in forme mici unse cu unt si lasam la cuptor 30min apoi le servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de cascaval afumat si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Galette cu ciuperci si cascaval in sos de smantana