Spuma de creveti cu avocado

de ianculubita in Fructe de mare, 24 Oct 2013 | 2172 vizualizari

 

Daca va plac fructele de mare,va recomand aceasta spuma super delicioasa,luata din Cartea Regala a Principesei Margareta

 

INGREDIENTE

  • 200 g creveti prefierti
  • 2 oua fierte tari
  • 4 linguri maioneza
  • 1 lingura sos worcester
  • 1 avocado
  • 200 ml smantana
  • 2 albusuri
  • sucul si coaja rasa de la 1 lamaie
  • 4 foi de gelatina
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de creveti cu avocado:

In jurul formelor de sufleu pe exterior punem o banda de hartie cartonata prinsa cu scotch, astfel incat sa fie mai inalta decat forma cu 2,5 cm apoi ungem cu unt si forma si hartia. Zeama de lamaie cu 1-2 linguri apa le punem pe foc doar cat sa se incalzeasca, adaugam gelatina hidratata, amestecam bine, adaugam coaja de lamaie, maioneza, smantana, mararul tocat fin, sosul worcester, condimentam si lasam deoparte. In alt bol punem ouale date pe razatoarea cu ochiuri mari, crevetii si avocado curatat, taiate marunt. Totul se amesteca cu smantana si albusurile batute spuma.

Punem in fiecare forma compozitia pana la marginea hartiei si lasam la frigider 4 ore, dupa care se indeparteaza cu grija hartia si se serveste cu paine prajita.

 

RETETA IN IMAGINI

Spuma de creveti cu avocado-0
Spuma de creveti cu avocado-1
Spuma de creveti cu avocado-2
Spuma de creveti cu avocado-3
Spuma de creveti cu avocado-4
Spuma de creveti cu avocado-5
Spuma de creveti cu avocado-6
Spuma de creveti cu avocado-7
Spuma de creveti cu avocado-8
Spuma de creveti cu avocado-9

COMENTARII (9)

Angelina_Elena 1

24.10.2013, 12:52

MotanLaOale 1

24.10.2013, 14:20

ianculubita 1

25.10.2013, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!