Spuma de mure

de divainbucatarie in Dulciuri, 26 Aug 2011 | 1459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de mure
  • 200 ml frisca – batuta
  • 90 g zahar pudra
  • 1/2 lingurita esenta vanilie
  • 1/2 lingurita coniac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de mure:

Intr-un castron, folosind un mixer electric la viteza medie-mare, batem impreuna frisca, mure, zahar, coniac si esenta de vanilie pana cand murele se sfarama si compozitia devine omogena.

Punem compozitia la rece pentru 30 de minute, apoi putem servi.

Pofta buna!

 

COMENTARII (33)

aziz

aziz 1

27.08.2011, 00:23

grozava!

Lau

Lau 1

29.08.2011, 13:20

wou.....

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

04.02.2014, 00:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!