Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Spalam murele si le punem in vasul de la blender.
Adaugam 2 linguri de zahar si incepem sa mixam pana obtinem un piure.
Trecem apoi piureul de mure printr-o sita pentru a indeparta samburii si a obtine o pasta fina.
Adaugam apoi iaurtul peste piureul de mure si omogenizam usor cu o spatula.
Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare.
Cand sau intarit, adaugam pe rand zaharul ramas si mixam pana obtinem o spuma lucioasa.
In amestecul de mure cu iaurt incorporam usor abusurile.
Gelatina o punem la hidratat in 4 linguri de apa si o lasam 10 minute.
O topim apoi pe baie de aburi pana devine lichida, apoi o incorporam in spuma de mure.
Turnam spuma obtinuta in 4 boluri si dam la frigider pentru cel putin 2 ore.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult